Platter’s 5 ***** proeverij en diner

Op zondag 18 maart 2018 organiseren Udo Göebel MV (WineMatters) en Arjen Pleij (Kasteel Engelenburg) een interessante proeverij/diner. Het thema is: 5 sterren Platter wijnen die allen afkomstig zijn uit de wijnkelders van kasteel Engelenburg.

Wij zullen een twintig 5 sterren wijnen laten proeven in de middagproeverij en ’s avonds tijdens het diner de gerechten van chef Maurice Kersten laten begeleiden door Platter 5 sterren wijnen.

De Platter gids is de wijnbijbel van Zuid Afrika. In de editie van 2018 staan maar liefst 8.000 beoordelingen van Zuid Afrikaanse wijnen, van 900 producenten, handelaren en coöperaties. Alleen de allerbeste wijnen krijgen de allerhoogste beoordeling van 5 sterren. Wij willen u graag laten zien wat Zuid-Afrika aan de top te bieden heeft.

Het programma
Wij ontvangen u op zondag 18 maart om 14.30 uur op het Landgoed met een kopje koffie of thee. Om 15.00 uur vangt de uitgebreide 5 sterren Platter proeverij aan. Om 18.30 uur serveren wij een aperitief in onze wijnkelder en aansluitend serveren wij een luxe 5-gangen diner, inclusief bijpassende 5 sterren Platter wijnen en koffie of thee met friandises. U zult het arrangement afsluiten met een heerlijke overnachting in één van onze smaakvol ingerichte hotelkamers.

’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet met een glas Vonkelwijn in het kasteel op u te wachten.

Datum: zondag 18 maart 2018

Comfort kamer: € 250,00 per persoon
Luxe kamer: € 270,00 per persoon
Eenpersoonstoeslag:   € 15,00 per kamer

Zonder overnachting: € 150,00 per persoon

Aanmelden via Receptie Kasteel Engelenburg: info@engelenburg.com