Mullineux wijnmakersdiner bij Fitzgerald*

Chris en Andrea Mullineux en Analjit Singh.

Kom de wijnen van Mullineux proeven en drinken met Chris Mullineux erbij!

Op maandagavond 26 november van 19:00 t/m 22:45 (schatting) organiseren WineMatters en Danny Gonzalez een luxe wijnmakersdiner bij restaurant Fitzgerald* in Rotterdam. Het restaurant van Danny (GaultMillau gastheer van het jaar 2012) heeft een geweldige wijnkaart. Niet voor niets gaf Grootspraak van Perswijn de titel ‘Wijnrestaurant van het jaar’ aan Fitzgerald.

Mullineux wordt al jaren beschouwd als het beste Zuid-Afrikaanse wijnhuis. Top vijf bij Winemag, Winery of the Year bij Platter’s, First Growth bij Tim James en wijnmaakster Andrea  Mullineux is verkozen tot beste wijnmaker van de wereld (!) door Wine Magazine.

Dit speciale diner op zeer hoog niveau is inclusief het aperitief, de vijf Mullineux wijnen bij de gerechten (waaronder Leeu Passant chardonnay!), tafelwater en koffie met friandises. Tafelsetting is Table d’Hote, tafels van in principe 8 deelnemers.

De prijs is slechts € 110,00 p.p.
De normale prijs zou minimaal € 145,00 p.p. zijn.

Aperitief 19:00
Kloof Street chenin blanc 2018

Diner 19:30
Gang 1: Mullineux Old Vine White 2017 (*****)

Gang 2: Leeu Passant chardonnay 2016 (*****)

Gang 3: Kloof Street red 2017

Gang 4: Mullineux Syrah 2015

Gang 5: Mullineux straw wine 2017 (*****)

(wijnen onder voorbehoud van wijziging)

Reserveren via udo@winematters.nl, betaling vooraf via deze website of via een factuur.

Fitzgerald is een hedendaagse culinaire- en wijnbestemming waar Rotterdammers en internationale gasten elkaar ontmoeten. Met een restaurant, een fingerfood bar en een prachtige private dining room aan het moderne Gelderseplein in de historische Oude Haven. Het grootstedelijke interieur combineert modern design met vintage klassiekers.

Het restaurant is zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer dankzij de ligging op steenworpafstand van NS- en metrostation Rotterdam Blaak. U kunt gebruik maken van de trein, tram, metro en bus. U kunt vanaf 18:00 uur uw auto parkeren in de Parkeergarage Blaakhaven, onder het Gelderseplein, recht voor de deur van Fitzgerald. Dit is géén openbare garage. De kosten bedragen € 10,- per auto. U kunt hier alleen parkeren als wij uw kenteken van te voren hebben aangemeld. U kunt hier de parkeerhandleiding bekijken als PDF. Uw kenteken kunt u doorgeven via info@restaurantfitzgerald.com.

Maximaal 32+12 deelnemers!

www.restaurantfitzgerald.com

Fitzgerald