Olifantsberg diner bij Kasteel Engelenburg

Zondag 19 mei 2019 is er een unieke samenwerking tussen Olifantsberg, Kasteel Engelenburg en WineMatters. De eigenaren Paul en Corine Leeuwerik én wijnmaakster Elizma Visser komen naar Brummen voor de introductie van deze prachtige wijnen bij WineMatters.

Olifantsberg in de Breedekloof (Zuid-Afrika) is gekocht en gestart door de familie Leeuwerik in 2002. Het warmere klimaat vraagt om veel arbeid in de wijngaard en de keuze voor de juiste druivenrassen. Sinds Elizma Visser in 2015 de taak van wijnmaakster en wijngaardenierster heeft overgenomen heeft het wijnhuis kwalitatief grote stappen gemaakt. Haar gedrevenheid, inzet, passie, kennis en inzicht hebben tot veel betere wijnen geleid.

Wij hebben de wijnen al een aantal jaren gevolgd en ze zijn nu zodanig goed dat we er niet omheen kunnen. Tijdens de wijnbeurs Cape Wine waren we al onder de indruk maar na het bezoek aan de farm zelf waren we compleet overtuigd.

Wij bieden je de kans dit zelf proefondervindelijk te ervaren op zondag 19 mei met uitleg van de gepassioneerde wijnmaakster.

18:30 uur            aperitief in de Middeleeuwse wijnkelder met een glas Olifantsberg chenin blanc 2017

19:00 uur            aanvang van het 5 gangen diner met daarbij de volgende Olifantsberg wijnen:

Olifantsberg Lark chenin blanc 2017

Olifantsberg Blanc 2017 + een extra wijn Olifantsberg grenache blanc 2017

Olifantsberg Blanc de Noir 2017

Olifantsberg pinotage 2017

Olifantsberg syrah 2016 + een extra wijn Silhouette Red 2015

Het diner sluiten we af met koffie of thee met friandises.

Prijs voor het arrangement op basis van een comfortkamer bedraagt € 250,00 p.p. Luxe kamer à € 20,00 extra per kamer, per nacht.
Eenpersoonstoeslag à € 25,00 per kamer, per nacht.
Wens je niet te blijven overnachten dan bedraagt de prijs € 125,00 per persoon, inclusief alle wijnen.