Tierhoek Private Reserve Grenache

Elke wijnimporteur droomt ervan om een speciale cuvée te laten bottelen en die ene schat uit de kelder te bemachtigen. Niet eenvoudig, want de wijnmaker drinkt de lekkerste wijn vaak zelf op. Deze Grenache is speciaal voor mij apart gehouden en na 8 maanden rijping in Frans eiken op fles gegaan. Zeer speciaal en een absolute aanrader.

Geniet van de wijn!
Udo Göebel MV

Verkrijgbaar bij Rayleigh & Ramsay!

Kleur: helder, doorschijnend paarsrood
Geur: open, rijpe kersen, bessen, frambozen floraal, rozen
Smaak: zachte aanzet, fris, elegant, milde tannine, tikje kaneel, anijsdrop
Lekker bij: iets gekoeld (14-16 graden) zonder iets erbij, gevogelte, spicy geroosterde groente, curry
Houdbaar: nog jong, kan makkelijk verder rijpen tot 2022

Platter’s 2019: Deeper in colour, more intense, densely fruited & complex in aromas & flavour than standard version; rather rounder in structure. 2017 similar natural ferment & maturation in older barrels. Should continue to develop in bottle a good few years. Also in magnum. 93/100 ****(*)