Veelgestelde vragen – over betalen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

Bij Winematters kan je betalen door gebruik te maken van iDEAL via Mollie. Heb je geen internetbankieren, kies dan voor overmaking. iDEAL is 100% veilig en vertrouwd.

Wat is iDEAL?

Met iDEAL kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. Voor meer informatie, klik hier.

Kan ik ook met creditcard betalen?

Nee, door de hoge kosten die de creditcard maatschappijen berekenen kun je niet met creditcard betalen. De prijzen bij WineMatters zijn laag en dat willen we graag zo houden.

Kan ik op rekening kopen?

Kun je niet betalen met iDEAL, neem dan contact op. We zoeken dan naar een oplossing.

Zijn de prijzen inclusief BTW?

Ja, de getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

Krijg ik korting als ik 12 flessen of meer bestel?

Wij hebben ervoor gekozen een prijs per fles en een kortingsprijs per doos van 6 of 12 flessen te geven. De korting is dus al verwerkt in de prijs per doos. Door zelf te importeren zijn die prijzen trouwens uitzonderlijk laag. Je krijgt wel korting op de bezorgkosten: tot € 100,- vragen wij een bijdrage van € 7,50, daarboven is het gratis.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact op, we lossen het zo snel mogelijk op.