Veelgestelde vragen – over bezorgen

Worden de bestelde wijnen thuisbezorgd?

Ja, elke bestelling kan worden thuisbezorgd in heel Nederland, ook de Waddeneilanden (bijdrage bezorgkosten € 15,-). Er wordt bezorgd door PostNL, een van de grootste pakketbezorgers van Nederland.

Kan ik de bestelde wijnen ook ophalen?

Ja, de bestelling kan worden opgehaald in onze opslagplaats in Heemskerk. Maak hiervoor eerst een afspraak. Er dient dan door overboeking vooraf betaald te worden.
De kosten zijn dan € 5,-.

Wat zijn de bezorgkosten?

Per bestelling vragen wij een bijdrage van € 7,50 (Waddeneilanden € 15,-). De werkelijke kosten zijn hoger, maar die neemt WineMatters voor zijn rekening. Bij bestellingen boven de € 100,- is het bezorgen gratis.

Hoe snel heb ik de wijnen in huis?

Na bestellen zal het gemiddeld drie werkdagen duren. De verzending wordt uitgevoerd door derden, dus we kunnen de bezorgdag niet garanderen.

Hoe geef ik de bezorgdag of -tijd aan?

In de opmerkingen-regel van de kassa kun je een gewenste bezorgdag aangeven. De bestelling zal altijd overdag bezorgd worden. Afleverdagen zijn maandag tot en met zaterdag van 9.00 uur tot 17.00 uur. Het is helaas niet mogelijk een exacte aflevertijd aan te geven.

Wat gebeurt er als ik niet thuis ben?

Het pakket wordt drie keer aangeboden óf bij een van de buren afgegeven. Geef daarom bij voorkeur aan waar het pakket heen moet als je niet thuis bent.

Ik heb een grote bestelling en wil daar speciale service voor, wat moet ik doen?

WineMatters is een flexibel en klantgericht bedrijf, dus neem contact met ons op, dan gaan we kijken wat er mogelijk is.

Kan ik mijn bestelling naar het buitenland versturen?

Ja, naast Nederland, inclusief de Waddeneilanden kunnen wij versturen naar de meeste Europese landen tegen een toeslag.

Mijn vraag staat er niet bij, wat nu?

Neem contact op, we lossen het zo spoedig mogelijk op.